Om oss

Anvik Gård var et gammelt underbruk under Treschow, og gården ble etablert på 1830-tallet. Det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997. Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare «gården».

I gårdsbutikken vår finner du ikke lenger grønnsaker fra jordene våre. De er forpaktet bort til naboene og da lar vi dem selge egne grønnsaker i «Grønnsakboden» på Foldvik.

I 22 år har vi hatt en koselig liten gårdsbutikk og prøvd oss med det meste av aktuelle varer. Nå er konkurransen innenfor klær og interiør blitt så stor at vi har gjort om de tre gamle rommene til en intim og koselig VINBAR!

Så er vi også kjent som arrangør av «Jentene på Kyststien». Vi har fått tusenvis av jenter til å gå de ca 11, vakre kilometerne langs den blå-merkede Kyststien fra Stavern og hit til Anvik Gård. Etter fornøyde å ha passert mål i eget tempo, uten nummerlapp og tidtaking, tilbyr vi jentene rekebuffet, noe godt i glasset, underholdning og «Jentemesse».

Lørdag 3. juni 2023 fylles kyststien og gården vår av herlige, glade jenter og vi gleder oss til en herlig dag her på gården. Vil du lese mer finner du utfyllende info her «JENTENE PÅ KYSTSTIEN»